Despre noi

Despre noi

ABM HS s-a infintat in anul 2010 prin asocierea unor tineri informaticieni care au incercat sa aduca noi standarde de performanta si calitate in segmentul IT. Anii scursi de la infintarea noastra au fost marcati de noi statuturi de parteneriat si de extinderea portofoliului de solutii oferite. Principala linie de business a companiei consta in solutii IT si oferirea unei game complete de servicii pentru creare, optimizare, suport si dezvoltarea infrastructurii IT.
Suntem specializati in:
Mentenanta hardware si software, Solutii IT, segment in care oferim si o gama completa de servicii de creare, optimizare, suport si dezvoltare a infrastructurii IT a clientului.

Servicii IT Bucuresti

Oferta noastra de servicii IT este adresata companiilor mici si medii din Bucuresti si zonele limitrofe care doresc sa scape de stresul provocat de problemele ce pot aparea in acest domeniu. In functie de problemele care apar, putem efectua interventii in locatiile dumneavoastra sau la sediul firmei noastre. Pentru mai multe detalii despre zonele unde ne desfasuram activitatea, va rugam sa ne contactati folosind numerele de telefon sau adresele de e-mail afisate pe site.

Ce oferim clientilor nostri?

Dorim sa oferim servicii de calitate, de aceea punem la dispozitia clientilor toate cunostiintele echipei noastre pentru ca ne dorim ca fiecare client sa gaseasca in noi un partener de incredere.